Arrangementskalender - Arrangementer - Koncerter - Udflugter

Koncerter

Tirsdag den 19. september 2017 kl. 19:30

Koncert

Kammerkoret CAMERATA giver acapella-koncert med temaet "Liv, død og opstandelse"

Efteråret er en tid med både stor skønhed og vemod. Kammerkoret CAMERATA udforsker årstidens symbolske samklang med aftenen og døden, og håbet der findes i deres modsvar; opstandelsen og det evige lys.

Programmet sammensættes med musik helt tilbage til 1700-tallet og frem til nye værker skrevet specielt til CAMERATA til en klassisk årstidskoncert.

På programmet vil bl.a. være:
Svend David Sandström: 'Bleib Bei Uns'
Max Reger: 'Nachtlied'
Rheinberger: 'Abendlied'
Peter Bruun: 'Hurraing in harvest' og 'Nu falmer skoven'
John Tavener: 'Song for Athene'

Koncerten varer ca en time og der er som altid fri entré

Se nærmere på http://camerata.dk/

Onsdag den 11.oktober 2017 kl. 19:30

Sangaften

Onsdag den 11.oktober 2017 kl. 19:30 i kontorbygningen på kirkegården -

Kom og syng med! En god times tid i selskab med højskolesangbogen.

Onsdag den 20.december 2017 kl. 19:30

Julekoncert

Onsdag den 20.december 2017 kl. 19:30 - årets julekoncert. Nærmere info følger - se opslag i byen.

Fri entré

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) "Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand".