Arrangementskalender - Arrangementer - Koncerter - Udflugter

Koncerter

Onsdag den 21. februar 2018 kl. 19:30

Koncert i Taarbæk Kirke

Onsdag den 21.2. 2018 kl 19:30 får Taarbæk Kirke besøg af sopranen Sofie Elkjær Jensen.

Efter sin uddannelse på Det kongelige danske Musikkonservatorium og Operaakademiet, er Sofie Elkjær Jensen nu fastansat i solistensemblet på Det kongelige Teater, hvor hun har stor succes.

Programmet ved koncerten vil bestå af musik af bl.a. Mozart, Händel, Fauré og Puccini.

Sofie Elkjær Jensen akkompagneres på orgel og klaver af kirkens organist Carl Ulrik Munk-Andersen.

Koncerten varer en times tid, og der er fri entré

Se evt mere på sofiejensen.com

Torsdag den 12. april 2018 kl. 19:30

Sangaften

Vi mødes i kontorbygningen på kirkegården - kom og syng med! Fem kvarter i godt selskab med højskolesangbogen.

Fri entré

Søhesten er placeret i en lille runding på kirkegården, hvor man kan sidde på en bænk og se på kirkestien. En lille fontæne som får mig til at tænke på ordene i Johannes evangeliet (7,38) "Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand".